Het beste tarief alleen op de officiële website

Speciale arrangementen

Vanwege Corona zijn er op dit moment nog geen nieuwe 'speciale' arrangementen incl. dagtocht bekend. Deze worden bekend gemaakt zodra dit weer mogelijk is.

Verwen Kerstarrangement 

donderdag 23 dec. of vrijdag 24 dec. tot maandag 27 dec.

Laat u, ver weg van alle beslommeringen, 5 dagen verwennen in ons sfeervolle hotel. Geniet van de romantische ambiance, de rust,
de mooie omgeving in Kerstsfeer, en vooral van onze attente en hartelijke verzorging. Wij maken de kerst een onvergetelijk feest voor u. 

Prijzen
per persoon 

Standaard
kamer

Luxe
kamer 

Suite/
Appartement 

3 nachten 

€ 444,- p.p. 

€ 473,- p.p. 

€ 509,- p.p. 

4 nachten € 490,- p.p. € 528,- p.p.

€ 576,- p.p.

Golf arrangement

Vanwege de corona-crisis nog niet bekend

In samenwerking met de Limburgse Golf & Country Club Wittem hebben we voor u een aantrekkelijk golf arrangement samengesteld. Dit arrangement is het hele jaar door te reserveren. 

18 holes voor € 57,50 per persoon per dag.

Bent u nieuwsgierig geworden?  Informeer dan naar de mogelijkheden.

Delen

© Inkelshoes

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, arrangementen en het laatste nieuws.
Lees meer

Contact