Het beste tarief alleen op onze officiële website.        

De kamers

In de ochtend wordt u wakker in een prachtige omgeving, de nevel van het ochtendgloren biedt het Limburgse heuvelland een fascinerend schouwspel. 

De 26 fraaie zit/slaapkamers zijn geriefelijk ingericht en voorzien van bad en/of douche, toilet, telefoon, radio, televisie en internet verbinding. Het uitzicht is vrij en landelijk. De meeste kamers beschikken over een eigen balkon.
Er is een lift aanwezig en de ruime eigen parking is gratis. Hotel Inkelshoes staat bekend om haar heerlijk en luxe ontbijtbuffet. Zo kunt u de dag weer zeer goed beginnen. Het hotel beschikt over 3 typen kamers en heeft ook een aantal
1-peroonskamers (type: standaard kamer).

Standaard kamer

Kamer met douche, toilet, zitje, radio, televisie, telefoon, koelkastje en kluis..

Standaard kamer met balkon

Kamer met douche, toilet, zitje, radio, televisie, telefoon, kluis, koelkastje en s balkon / dakterras.

Luxe kamer

Kamer met douche, bad, toilet, zithoek, radio, televisie, telefoon, kluis, koelkasje en balkon.

Suite/Appartement

Suite 1:
Royale hoekkamer met douche, bubbelbad, apart toilet, sauna, ruim bankstel, eethoek, radio, televisie, koelkastje, kluis en 2 balkons.

Suite 2:
Royale hoekkamer, douche, bubbelbad, apart toilet, aparte keuken, radio, telefoon, tv, kluis, koelkasje en balkon.

Delen

© Inkelshoes

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, arrangementen en het laatste nieuws.
Lees meer

Contact