Het beste tarief alleen op onze officiële website.        

Culinair genieten
naar uw wensen

Het handhaven van een hoge kwaliteit is de dagelijkse cyclus in de keuken, met alle opwinding die erbij hoort. In het stijlvol en romantisch ingerichte gastenrestaurant is het goed toeven. Zowel het luxe en uitgebreide ontbijtbuffet als de vele heerlijke diner-creaties hebben de keuken vermaard gemaakt. Ook de kleine kaart (lunch) met royale keuze wordt zeer gewaardeerd. Het panorama vanuit het restaurant is betoverend.

De gastvrouw (met haar team) staat zelf in de keuken. Zij heeft een aangeboren hartstocht voor koken en bakken, met een voorliefde voor eigen geteelde en dagverse streekproducten die elk seizoen weer te bieden heeft. En dat proef je.

Iedere avond wordt om 18:00uur een 4-gangen diner geserveerd vanaf € 31,50 per persoon per dag. Ook gasten van buitenaf zijn van harte welkom (op reservering), hiervoor gelden andere tarieven.

Lunchkaart

Een lunchkaart gevuld met verschillende lekkernijen. Van echt Limburgse streekgerechten tot een heerlijk verse carpaccio. Alle gerechten zullen u laten watertanden. We gebruiken zoveel mogelijk verse streekproducten en dat proeft u. Ook voor de kids hebben we een ruime keuze aan gerechten. Laat het u smaken!

Lunchen is mogelijk op zaterdag en zondag van 12:00-14:30uur.

Borrelkaart

De borrel is volgens ons het nagenieten van een geslaagde avond of middag. Wij hebben een borrelkaart samengesteld.

IJskaart

Sinds 2021 hebben wij ijs van de IJsbaas, Italiaans ijs van de hoogste kwaliteit. U kunt uw eigen coupe samenstellen uit diverse heerlijke smaken en toppings.

Drankenkaart

Koffie, thee, fris of bier, wij hebben een zeer uitgebreide drankenkaart. 

Bierkaart

Ontdek ons assortiment speciale bieren. Want bier is meer dan pils alleen. Ontdek de grote variëteit in biersoorten. Van krachtig en verfijnd tot complex en fruitig. Ervaar de geuren, kleuren en smaken. Omdat bier een kwestie is van smaak, is er voor iedereen een mooi bier.  Proef en zelf en ontdek u nieuwe favoriet. Proost!

Delen

© Inkelshoes

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, arrangementen en het laatste nieuws.
Lees meer

Contact